Hey jij; Steun dit project en ga lekker varen!

De Groene D3Aak, de eerste echte D3Aak is officieel een feit. De eerste geprinte sloep van afvalplastic ter wereld! Bij één D3Aak stopt het avontuur natuurlijk niet… Deze winter bouwen we er nog eens 3 om het bouwproces te perfectioneren.

De D3Aak-en die we gaan bouwen gaan we in eerste instantie verhuren. Je kan dit project steunen (en jezelf een plezier doen) door NU vouchers te kopen. Met deze voucher kan je een D3Aak huren. Voor €250 heb je al een voucher, steun je dit project en heb je een gezellige uitje op het water.

Ben je een bedrijf? Tof! Kleur jouw profiel wat groener en geef je medewerkers of relaties een voucher voor kerst of nieuwjaar bijvoorbeeld. Of gebruik de vouchers voor een leuke personeelsdag!

Met 1 voucher kan je vanaf de lente 1 dag varen van maandag tot en met vrijdag. Zaterdag en zondag is ook mogelijk, dan is 1 voucher een dagdeel varen. We werken momenteel aan een boekingssysteem waarin je zelf kan zien wanneer de boten beschikbaar zijn en ze zelf kan vastleggen. Tot die tijd mag je altijd bellen of mailen.

Wil je graag een schipper mee? Ook dat is uiteraard mogelijk. Of neem een ambassadeur van D3Aak mee, dan zet je het groene profiel nog meer kracht bij.

Voor meer informatie over de vouchers, deelname of antwoorden op veelgestelde vragen verwijzen wij je door naar deze pagina.

Vergeet ons ook niet te volgen op onze Instagrampagina! En ontdek hoe je onze naam écht uitspreekt.

Plastic-sloep-D3Aak

Contact

Vers geprint nieuws