Vouchers voor bedrijven

Wil jij met je bedrijf een duurzame koers varen? 

Goed idee! Maak het profiel van je bedrijf groener en investeer in een duurzame ontwikkeling. Bij ons kan je onze geprinte sloep van gerecycled afvalplastic kopen. Ons doel is om deze winter nog drie circulaire sloepen te bouwen, zodat we het bouwproces kunnen perfectioneren. Om dit te realiseren hebben wij hulp nodig van bedrijven die een steentje willen bijdragen aan een schonere toekomst.

Waarom zou je dat doen? Heel simpel, met deze investering help je ons om van plastic soep een geprinte, circulaire D3Aak te maken. Zo kan jij het groene profiel van je bedrijf een boost geven. En natuurlijk krijg je daar iets voor terug! Per investering geven wij een aantal vouchers weg, waarmee jij je personeel een gezellige middag varen in een D3Aak cadeau geeft.

Vanaf 250 euro heb je al een stukje boot gefinancierd en ontvang je een voucher voor een dag varen. Meer informatie? Bekijk het hier!

In 2024 het roer omgooien?

Gaat jouw bedrijf een duurzame koers varen en écht het verschil maken?

Met een voucher van D3Aak investeer je niet alleen in een onvergetelijke ervaring, maar ook in een schonere toekomst. Geef een voucher cadeau aan je personeel, klanten of partners. Zij kunnen deze vouchers inwisselen voor een dag varen op onze circulaire boot. Waarbij wij graag meer uitleg geven over deze unieke ontwikkeling.

Dus waar wacht je nog op? Gooi je groene profiel over een andere boeg en investeer in een betere toekomst voor ons allemaal!

D3Aak-sloep-plastic

Meer informatie

Vers geprint nieuws