De ontwikkelingen gaan door

Het is verschrikkelijk om te zien hoe ons land wordt getroffen door een naar virus. We zitten massaal thuis en veel bedrijven draaien nauwelijks omzet. Het is hopen en wachten op betere tijden.

Wij hebben de quarantaine tijd maar aangegrepen om diep in de ontwikkeling van onze boot te duiken. Gelukkig kunnen we, op gepaste afstand van elkaar, door met het onderzoek en het door ontwikkelen van ons ontwerp. We pakken alle uitdagingen aan die er nog in het ontwerp zaten.

We hebben nu een schaalmodel kunnen printen waar we erg blij mee zijn. En voor alle foutjes en oneven heden die nu in het product komen hebben we een oplossing klaar staan. Dit komt mede omdat we de echte boot met een andere printer, met andere printkop en aanverwante onderdelen, op een andere locatie gaan produceren. Allemaal zaken waar we veel vertrouwen in hebben.

ontwikkelingen-gaan-door-D3Aak

We hebben veel vertrouwen in onze nieuwe productiehal met de nieuwe printer. De komende 2 maanden worden dus spannende maar vooral mooie maanden. Een periode die we ook gaan documenteren. Elke stap in het proces gaan we vangen in mooie beelden om te laten zien bij de presentatie van het prototype.