Doop van de eerste 100% circulaire sloep gemaakt van afvalplastic

Wauw, na 7 jaar ontwikkelen is het eindelijk zover! De eerste Groene D3Aak is een feit. Dat moeten we vieren met een doop natuurlijk! Dit feestelijke moment zal plaatsvinden op zaterdag 7 oktober tijdens het C The Future event van MAAK. Tijdens dit event, wat onderdeel is van het Weekend van de Wetenschap, maak je kennis met de nieuwste technologieën en ontdek je circulaire maak technieken. Zaterdag 7 oktober is het MAAK terrein geopend voor publiek en zal er van alles te beleven zijn. Kom gezellig langs en ontdek de wereld van de toekomst!
Als je er dan toch bent… Kom naar onze doop! Deze zal om 13:30 uur van start gaan. We vertellen je graag meer over onze D3Aak, het ontwikkelproces en je hebt de mogelijkheid om de circulaire sloep zelf te voelen. Er zullen diverse partijen aanwezig zijn die betrokken waren bij de ontwikkeling, maar ook familie, vrienden en uiteraard de nodige pers.
Wil je hierbij aanwezig zijn? Vul dan je aanwezigheid in via de volgende link: https://forms.gle/JdmiGyksB47Qu5wJA
Ben je de pers? En wil je een stuk schrijven over dit innovatieve project? Dan ben je van harte welkom. Bij vragen of het verkrijgen van meer informatie, neem gerust contact op met Derk (derk@d3aak.nl).

D3Aak-uniek-sloep

Contact

Vers geprint nieuws