Een duurzamere koers varen?

Maak het profiel van je bedrijf groener en investeer in een duurzame ontwikkeling. Bij ons kan je onze geprinte sloep van gerecycled afvalplastic kopen. Ons doel is om deze winter nog drie circulaire sloepen te bouwen, zodat we het bouwproces kunnen perfectioneren. Om dit te realiseren hebben wij hulp nodig van bedrijven die een steentje willen bijdragen aan een schonere toekomst. 

Waarom zou je dat doen? Heel simpel, met deze investering help je ons om van plastic soep een geprinte, circulaire D3Aak te maken. Zo kan jij het groene profiel van je bedrijf een boost geven. En natuurlijk krijg je daar iets voor terug! Per investering geven wij een aantal vouchers weg, waarmee jij je personeel een gezellige middag varen in een D3Aak cadeau geeft.

Vanaf 250 euro heb je al een stukje boot gefinancierd en ontvang je een voucher voor een dag varen.

Voucher aanvragen
waterdrop-bg

Kom proefvaren!

Ervaar de D3Aak zelf en kom met ons een rondje proefvaren! We vertellen je graag meer over D3Aak en laten je zelf ervaren waarom onze sloep zo bijzonder is. We kunnen proefvaren in Haarlem en omstreken.

Voucher aanvragen

Ben je geïnteresseerd? Tof! Kleur jouw profiel wat groener en geef je medewerkers of relaties een voucher voor kerst of nieuwjaar bijvoorbeeld. Of gebruik de vouchers voor een leuke personeelsdag! Bekijk voor meer info onze FAQ.

waterdrop-bg
De teller staat nu op
8250,-
Totaal aan vouchers
7
Bedrijven

Het verhaal van D3Aak

Ben je benieuwd naar het verhaal achter D3Aak? Ontdek het ontstaan en de ontwikkeling van de afgelopen 7 jaar.

16,4 miljoen print korrels, sponsort jouw bedrijf een deel?

Wist je dat er voor één D3Aak wel 16,4 miljoen print korrels nodig zijn? Dat is een heleboel afvalplastic… Maar het eindresultaat mag er zijn. Wij maken van plastic soep een duurzame, geprinte, plastic sloep.

Benieuwd hoe dat proces werkt?

Hoe werkt het?
waterdrop-bg

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wil je meer weten over de vouchers of wil je weten welke mogelijkheden we nog meer bieden? Neem dan contact met ons op!

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang zijn de vouchers houdbaar?

  3 jaar: vanaf de lente 2024 t/m einde seizoen 2026.

 • Waar kan ik de vouchers allemaal voor inzetten?

  Voor 1 voucher kan je vanaf de lente 1 dag varen van maandag tot en met vrijdag. Zaterdag en zondag is dat een dagdeel. Varen zal plaatsvinden in Haarlem en omstreken. We werken nu aan een boekingssysteem waarin je zelf kan zien wanneer de boten beschikbaar zijn en ze zelf kan vastleggen. Al mag je altijd even bellen of mailen.

 • Kan ik de voucher ook cadeau geven?

  Jazeker! Leuk zelfs. We willen dat veel mensen kennis maken met onze heerlijke D3Aak. Je krijgt (desgewenst) een mooie, fysieke voucher zodat je ook echt iets te geven hebt.  • Kunnen we een schipper meekrijgen?

  Ja, dat kan. Of een ambassadeur van D3Aak als je dat groene profiel meer kracht wil bijzetten. Dat heeft uiteraard wel een meerprijs. Mail derk@d3aak.nl als je hier vragen over hebt.

 • Hoeveel mensen kunnen er maximaal in een D3Aak?

  Maximaal 6 mensen. Maar als je wat ervaring hebt kan je een D3Aak ook prima alleen varen. Heb je dus een teamuitje met 12 mensen, dan heb je aan 2 D3Aak-en genoeg. 

 • Hoe lang vaart een D3Aak?

  Op cruisesnelheid: 12 uur op 1 lading.

 • Wat als ik zonder stroom kom te zitten?

  Kans is klein daar je 12 uur kan varen op cruisesnelheid. Bovendien zit er een accumeter in onze D3Aak-en. Je ziet zo precies hoeveel stroom je nog hebt. 

  Accu toch bijna leeg? Ga koffie drinken aan de wal en sluit de stekker even aan. Vrijwel alle havens hebben tegenwoordig walstroom. Gewoon de stekker er ff in bij elk 230V normaal stopcontact.