3D-printen wordt normaal!

We willen graag aandacht geven aan de innovatieve benadering van Cead in de wereld van 3D-printen. Er is een onwijs tof stuk over hen geschreven in het Financieel Dagblad, de moeite waard om te lezen! Deze club heeft ook niet voor niets de FD Gazellen Internationaal Award gewonnen. Ze doen echt toffe dingen op het gebied van 3D-printen. Dit juichen wij alleen maar toe! Met elkaar maken we de wereld een beetje mooier.

Bij D3Aak maken wij gebruik van de 5D-printtechniek┬ávan HB3D! We juichen het toe dat er meer lokaal wordt geprint, maar laten we niet vergeten om ook naar de bron van de materialen te kijken. Laten we ernaar streven dat we printen met hernieuwbare energiebronnen zoals zonne- en windenergie. En laten we ons richten op het gebruik van ‘afval’ dat niet kan worden afgebroken tot microplastics. Onze ambitie is zelfs om op den duur microplastics uit het milieu te halen! Dan zetten we echt een grote stap!

We gaan voor vooruitgang, zodat we niet alleen de norm veranderen, maar ook een positieve impact hebben op onze planeet en de generaties die nog komen.

Cead gefeliciteerd met het winnen van de FD Gazellen Internationaal Award!

Bron: Richard Smit (11 april 2024), Een kunststof boot of minihuis? CEAD verovert de wereld met 3D-printers, Financieel Dagblad, https://fd.nl/bedrijfsleven/1513166/een-kunststof-boot-of-minihuis-cead-verovert-de-wereld-met3d-printers

Cead in het Financieel Dagblad D3Aak

Meer informatie

Vers geprint nieuws